VI STØTTER

Et uddrag af aktiviteter MME har gennemført:
– træningshold mandag morgen og onsdag middag
– madlavningshold onsdag aften
– sangkor onsdag aften
– fisketur
– spille floorball
– weekendture her til lands eller hyttetur i Sverige
– foredrag
– mandesnak og hygge.
Se Mænds Mødested Elefanthusets kalender her 😉

Det er gratis at deltage, og brugerne finder selv på aktiviteterne de ønsker at deltage i.

Brugerne i Elefanthuset, som alle er mænd ramt – eller har været ramt – af kræft.
Mødestedet giver mulighed for, at mænd frivilligt kan komme og deltage i aktiviteter, de selv har taget initiativ til, og som de selv står for at drive i dagligdagen.

Det er tydeligt, at mødestedet har betydning for mændene, og at de får styrket deres mentale overskud og livskvalitet ved at deltage i Mænds Mødested i Elefanthuset.
Mændene trives med at mødes om de forskellige aktiviteter, som de selv har indflydelse på, og som betyder noget for dem. Ligeledes er det vigtigt for mændene at kunne mødes med andre, der også kender til livet med en kræftsygdom.

FORMÅLET er at Mænds Mødested i Elefanthuset prøver at samle mænd, der har været eller er i et kræftforløb, da vi ved hvor vigtigt den sociale kontakt er under sådan et forløb. Undersøgelser har vist, at socialt samvær har betydning for den ændrede livskvalitet i forhold til et kræftforløb.
Mange mænd bor alene og har svært ved at skulle ud af døren, men sammenholdet i Elefanthuset får mange flere mænd til at komme regelmæssigt, og det er jo absolut en stor hjælp til selvhjælp i den situation de står i.

STØT støtteforeningen Mænds Mødested i Elefanthuset.

Elefanthuset tilbyder flere slags mandetræning.
Elefanthuset tilbyder flere slags mandetræning. Foto: Jakob Carlsen.